Редактор: Александър Дечевe-mail: [email protected]Стабилно е състоянието на четиримата заразени с коронавирус у

...
Редактор: Александър Дечевe-mail: alexander_dechev_petel.bg@abv.bgСтабилно е състоянието на четиримата заразени с коронавирус у
Коментари Харесай

Стабилно е състоянието на четиримата заразени с коронавирус

Редактор: Александър Дечев

e-mail: [email protected]

Стабилно е положението на четиримата инфектирани с ковид у нас. Това разкриха кметовете на Плевен и Габрово - Георги Спартански и Таня Христова, от чиито градове има по два случая.

``
реклама

" Няма нови данни за нови болести. Взели сме всички нужни ограничения. Във всички звена под наше управление и центровете за обслужване на клиенти чиновниците са взели защитни ограничения, ще се раздава храна. Нещата ще се поускопоят лека бавно, откакто мине пръвоначалния потрес от тази вест. Нормално е да има терзание в хората, вижда се леко напрежение в комерсиалната мрежа и в аптеките. Но откакто премине този първичен потрес, нещата ще се поуспокоят. Въпросът е болестта да не се популяризира вълнообразно и по тази причина са тези ограничения ", сподели Спартански в ефира на БТВ.

" След определяне на позитивните проби съм издала заповед за прекъсване до второ разпореждане на заниманията в учебните заведения, както и всеобщи прояви - спортни събития, прожекции, представления. Още от през вчерашния ден е основана организация за стерилизация, извършва се в градския превоз, в общедствените здания - община, съд, билбиотека, църкви и така нататък ", сподели Христова.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в уеб страницата Ако сте не запомнили вашата ключова дума м
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР